93 843 96 69

info@inter-avia.com

Qui som

INTER-AVIA és una empresa pionera en la comercialització de materials de construcció, mobiliari i decoració a Catalunya.

Amb 40 anys d'experiència en un competitiu sector, és considerada una empresa de prestigi en l'àmbit dels constructors, promotors immobiliaris, arquitectes i interioristes. La important oferta a nivell professional arriba al públic final amb l'obertura de la gran sala d'exposició, amb 5.000 metres quadrats plens d'opcions, novetats i ambients per a cada espai de la casa; des de banys i cuines a jardins, passant per una gran oferta de moble colonial, decoració, il•luminació, revestiments i paviments ceràmics.

La permanent recerca de l'excel•lència en servei i qualitat avui es tradueix en l'opció més completa i professional del mercat. A INTER-AVIA es busquen oportunitats i avantatges pels clients, a la vegada que es desenvolupen nous serveis d'una forma constant per millorar la seva experiència. Les persones que visiten habitualment la nostra exposició de Lliçà de Vall entenen per què hi ha un abans i un desprès de conèixer INTER-AVIA.

La nostra missió d'empresa és portar les més innovadores opcions en construcció, decoració i mobiliari als usuaris en l'etapa de planificació de les seves llars. El nostre equip d'experts l'assessoraran en cada moment de la realització del seu projecte amb l’objectiu d’oferir-li els més alts estàndards de qualitat.